a
a

Procesoptimalisatie met Lean

Elke ondernemer zou graag de knelpunten in zijn bedrijf aan willen pakken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Een van de beste manieren van procesoptimalisatie in een organisatie is met Lean. Met Lean wordt organisatiebreed een manier van werken geïmplementeerd waardoor er:

  • minder fouten in producten voorkomen;
  • een kortere doorlooptijd wordt gerealiseerd;
  • de kwaliteit van de medewerker optimaal wordt benut.

Lean procesoptimalisatie

Door het elimineren van verspillingen in de bedrijfsprocessen gaat men steeds efficiënter werken. Deze procesverbeteringen worden uitgevoerd volgens de Lean principes. Voorbeelden van verbetermethoden zijn de 5S-methode en de dagstarts. Het uiteindelijke doel is een efficiëntere werkwijze en een besparing van onnodige kosten. Optimaal in Bedrijf zorgt voor een procesverbetering op maat en gaat samen met u aan de slag om uw doelstellingen te bereiken.

Lean green belt

Ik ben Lean green belt gecertificeerd en dat betekent dat ik alles weet van het toepassen van de juiste tools om een Lean proces te starten, waardoor er een continu verbeterende organisatie ontstaat. In combinatie met mijn talent voor orde en structuur haal ik samen met uw organisatie het beste uit de processen.

Geïnteresseerd in Lean procesoptimalisatie voor uw bedrijf?

Wilt u het productieproces van uw bedrijf ook tot in de puntjes optimaliseren en bent u benieuwd of Lean procesoptimalisatie ook iets voor uw bedrijf is? Voor meer informatie kunt u gerust vrijblijvend contact met me opnemen. Ik vertel u graag meer over Lean procesoptimalisatie!

Vraag een OFFERTE aan voor uw LEAN-traject.
Meer informatie over ISO 9001.