Alexandra van Teeffelen - Miller

OVER MIJ

Met mijn Lean Green Belt en talent voor orde en structuur haal ik graag samen met een organisatie het beste uit hun processen. De kennis van organisatiekunde en veranderingsmanagement en de ervaring in kwaliteitsmanagement pas ik graag toe bij bedrijven die hier behoefte aan hebben. Mijn doel is om de ondernemer te helpen om zijn of haar doel te bereiken. En ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.

Als adviseur mag ik steeds weer nieuwe bedrijven leren kennen, waarbij mijn ervaring en belangstelling vooral ligt bij MKB-bedrijven in metaal en techniek. Het bedrijf waar de eigenaar vaak de vakman is. Mijn ervaring binnen de machinebouw en metaalbewerking komt hier tot zijn recht.

Eerlijkheid en openheid vind ik belangrijk. Het moet voor de klant duidelijk zijn wat die kan verwachten. Ik vind dan ook dat de opdracht pas wordt afgerond als de klant tevreden is voor een vooraf afgesproken projectprijs.

Uw productieproces tot in de puntjes geoptimaliseerd.

Alexandra van Teeffelen - Miller

Optimaal in bedrijf.
Helder en integer.
“Middels Lean heeft Alexandra bij ons knelpunten in de productie aangepakt. Door haar inzicht in de branche en oog voor structuur zijn we een productiever team geworden.”

Piet Adriaansen,
Baselier BV
“Wat is het prettig samenwerken met Alexandra! Met haar talent voor orde en structuur en haar kennis van zaken, hebben we probleemloos de audits ISO 9001 & VCA gehaald.”

Wouter Coenradie,
Ingenieursbureau Coenradie BV
“Alexandra van Optimaal in Bedrijf is een goede adviseur en coach voor de implementatie en het onderhouden van onze ISO 9001 certificering.”

Bart Smael,
AEC Skyline
“Alexandra ondersteund ons jaarlijks bij ons ISO 9001 & VCA systeem. Door haar kritische blik zijn we goed voorbereid op de audit en steeds zonder enige problemen hier doorheen gerold.”

Johan van Zon,
v.d. Hout Installatie BV